Δημοσκόπηση μεταξύ ΣΥΡΙΖαίων για το ΣΥΡΙΖΑ

Ένα 14σέλιδο ερωτηματολόγιο βρήκαν οι 3.500 σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ στους φακέλους που παρέλαβαν από τη γραμματεία του Συνεδρίου. Πρόκειται για ένα ερωτηματολόγιο που έχει συντάξει η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, υπό τον Αλέξανδρο Μπίστη, προκειμένου να διαπιστώσει η Κουμουνδούρου κεντρικά τί ακριβώς περιμένουν από το κόμμα τα στελέχη του.

"Πιστεύετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς τη σωστή ή προς τη λάθος κατεύθυνση;", "ποια λέξη περιγράφει καλύτερα τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα; Οραματικός, διχαστικός, συστημικός, συγκρουσιακός ή πατριωτικός;", "πόσο ξεκάθαρες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ", "πόσο ικανοποιημένος-η είστε από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ;", είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία καλείται να απαντήσει το συνεδριακό σώμα, ενώ υπάρχει ειδική ενότητα στην οποία αξιολογούνται όλα τα ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτά, δηλαδή ο ραδιοφωνικός σταθμός "Στο Κόκκινο", οι εφημερίδες "Η Αυγή", "Η Εποχή", "Δρόμος της Αριστεράς", αλλά και η ιστοσελίδα left.gr.

"Αγαπητέ/-ή σύντροφε/-ισσα" ξεκινά το εισαγωγικό σημείωμα της έρευνας "το ερωτηματολόγιο που κρατάς στα χέρια σου αποτελεί προϊόν εργασίας της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ. Παρακαλείσαι να το συμπληρώσεις με τη δέουσα προσοχή, ώστε τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν να είναι απολύτως αντιπροσωπευτικά του σώματος των συνέδρων και ακριβή".