Καψής σε Σακοράφα: Έχετε φασιστική νοοτροπία

Έντονος καβγάς προέκυψε μεταξύ του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφίας Σακοράφα στη Βουλή την ώρα της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ.

Η Σοφία Σακοράφα τον χαρακτήρισε "δοτό και διορισμένο υπουργό που ήταν υπάλληλος του ΔΟΛ".

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παντελή Καψή, ο οποίος κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς για μεροληψία την κ. Σακοράφα, σημειώνοντας πως και στο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν βουλευτές που δούλεψαν σε διευθυντικές θέσεις στο ΔΟΛ, "αλλά για εκείνους δεν είχατε πρόβλημα", πρόσθεσε. "Επικρίνετε με δύο μέτρα και δύο σταθμά", σημείωσε με νόημα ο κ. Καψής.

"Εσείς δηλαδή δουλέψατε αμισθί;", ρώτησε επάνω στο διάλογό τους και η έτερη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας ακόμη περισσότερο τον υφυπουργό, ο οποίος τόνισε ότι τις "φασιστικές νοοτροπίες τις περίμενε από τον Ηλία Κασιδιάρη και την Αριστερά.

"Θα ήθελα με βάση την οικογενειακή σας παράδοση να μη συγκρίνετε εκείνες τις εποχές με το σήμερα. Έχω συνεργασθεί με τον πατέρα σας και με αυτά που λέτε οι αγώνες της χούντας ευτελίζονται", ανταπάντησε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παντελής Καψής δήλωσε ότι δε δούλεψε ποτέ ως δημοσιογράφος στο δημόσιο, επειδή ήθελε να διατηρήσει την ανεξαρτησία του, όπως υποστήριξε. "Δε ντρέπομαι για τη δημοσιογραφική μου πορεία", πρόσθεσε.