“Ποτέ στη ζωή μου κανείς δεν με αποκάλεσε γελοίο”

Αυλαία στην Προανακριτική έπεσε με ένταση και-για μία ακόμη φορά- με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Ο πρόεδρος της Επιτροπής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" για τις κόντρες που ξέσπασαν μέχρι τώρα.

"Εκείνοι που τις δημιούργησαν θα πρέπει να τις ξεχάσουν. Την περασμένη Δευτέρα είχαμε μία συνεδρίαση γι' αυτό το σκοπό. Ζητούσαν την παράταση των συνεδριών", είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης. Και πρόσθεσε: "Είχε προσδιοριστεί τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου, ως ημέρα διαβούλευσης. Τους είπαμε ότι η πρότασή μας είναι αυτή. Τους είπα ότι το θέμα είναι πάρα πολύ εύκολο". Και πρόσθεσε: "Εκείνοι δεν ξέρουν τη διαδικασία. Δε ρώτησαν κιόλας. Και δε φτάνει που δεν ξέρουν, δεν ήθελαν κιόλας να μάθουν".

Αναφέρθηκε και στα πρακτικά που υπάρχουν και πρόσθεσε: "Επειδή επικοινώνησα με το ΣΔΟΕ, μου είπαν ότι θα πάρουν έξι μήνες για να έρθουν".

Αναφέρθηκε και στην πορεία του στη Δικαιοσύνη μέχρι τώρα. "Ποτέ στη ζωή μου κανείς δεν με αποκάλεσε γελοίο, δεν με αποκάλεσε ελεεινό". Και τόνισε: "Δεν με αποκάλεσε κάποιο μέλος της Επιτροπής ούτε μία φορά κ. Πρόεδρε. Έλεγαν συνέχεια δεν σε αναγνωρίζω για Πρόεδρο" και κατέληξε στο ότι ήταν αναμενόμενη η πορεία της προανακριτικής.