Τσίπρας: Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί με το “μαύρο” στην ΕΡΤ

“Σήμερα κρίνονται όλοι”, σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όπου συμμετείχε στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι δεν υπάρχουν συμβιβασμοί με τη βαρβαρότητα των απολύσεων και το “μαύρο” στην ΕΡΤ και υπογράμμισε πως, ό,τι κι αν κάνουν απόψε οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, την τελευταία λέξη θα την πει ο λαός.

“H κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει για ένατη μέρα να παρανομεί κρατώντας κλειστό το σήμα εκπομπής της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, διατηρώντας το μαύρο στις οθόνες της ΕΡΤ. Έχει πέσει στο κατώτατο σκαλοπάτι  της αυτογελοιοποίησης, αλλά και της καταρράκωσης των δημοκρατικών θεσμών.  Οφείλει άμεσα να συμμορφωθεί με τη δημοκρατική νομιμότητα. Οφείλει άμεσα να δώσει εντολή για να επαναλειτουργήσει, να επανεκπέμψει το σήμα της ΕΡΤ,  με το προσωπικό και με τις διαδικασίες που εξέπεμπε μέχρι την ώρα που αποφάσισε παρανόμως να τη φιμώσει”, σημείωσε ακόμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.