“Χρειάζονται 6 χρόνια για την αναδιάρθρωση της ΕΡΤ εν λειτουργία”

"Οι εκλογές είναι μια περιπέτεια που η χώρα δεν χρειάζεται. Αλλά αν είναι να έχουμε μια κυβέρνηση που δεν θέλει να σπάσει αυγά και να μην συγκρουστεί με τον σκληρό πυρήνα του κράτους, τότε οι εκλογές είναι μονόδρομος" τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Εάν οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης δεν αντέχουν το βάρος της αλλαγής του κράτους ας αναλάβουν τις ευθύνες τους" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Είναι ψεύτης όποιος ισχυρίζεται πως η αναδιάρθρωση μπορούσε να γίνει με την ΕΡΤ εν λειτουργία. Θα απαιτούνταν 6 χρόνια για να γίνουν οι εν λόγω απολύσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία που επιτρέπει έως 30 απολύσεις το μήνα" πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η ΝΔ δεν πρόκειται να κοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό, χαρακτηρίζοντας πάντως ως δίκαιη τη δυσπιστία του. Η απομάκρυνση συνδικαλιστών που βαρύνονται με κακουργήματα, πανάκριβες εξωτερικές παραγωγές και αναξιοκρατία είναι οι προτεραιότητες των αλλαγών που πρέπει να γίνουν τόνισε.

"Παρά το γεγονός πως οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν συμφωνήσει στον αριθμό των 2.000 απομακρύνσεων από τον δημόσιο τομέα, άφησαν την καυτή πατάτα στα χέρια του Σαμαρά κι εκείνοι σφύριζαν κλέφτικα" είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.