Σούρλας: Δεχόμουν απειλές να κλείσω το στόμα μου

Απειλητικά τηλεφωνήματα δεχόταν ο Γ. Σούρλας, γενικός γραμματέας Διαφάνειας, όπως ο ίδιος αποκάλυψε. "Την τελευταία εβδομάδα δεχόμουν τηλεφωνήματα που με απειλούσαν να κλείσω το στόμα μου", ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχετικά με την επίθεση με γκαζάκια που έγινε στο γραφείο του.

"Πίσω από τους γκαζάκηδες, τα ανθρωπάκια αυτά, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Είναι σε απόγνωση. Είναι αρρωστημένα μυαλά που λυμαίνονται δημόσιο χρήμα", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η εκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και πρώην αντιπρόεδρου της Βουλής, που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο κτιρίου επί της οδού Μιχαλακοπούλου. Από την έκρηξη τραυματίστηκε μία γυναίκα και σημειώθηκαν και υλικές ζημιές.

"Δεν πρόκειται να φοβηθώ και να λυγίσω", δήλωσε ο ίδιος ο Γιώργος Σούρλας, τη Δευτέρα, μετά την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο γραφείο του.

Ο γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απέδωσε την επίθεση σε "υποκείμενα της διαπλοκής", τονίζοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει να είναι απέναντι στη διαφθορά.

"Δεν πρόκειται να υποταχθώ, δεν πρόκειται να υποχωρήσω. Θα κάνω το καθήκον μου με αίσθημα ευθύνης", τόνισε ο κ. Σούρλας.