Επιβεβαίωσε ο Παππάς την υπογραφή του σε κείμενο που υμνεί τον Χίτλερ

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου για όσα έγιναν στο θέατρο Χυτήριο, συζητά η Βουλή εν μέσω έντασης.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς επιτέθηκε στον κ. Τατσόπουλο και τον επέκρινε μάλιστα την στάση του να μην ζητήσει την άρση της ασυλίας του λέγοντας πως "απέδειξε τι σημαίνει αριστερά, η αριστερά των γκαί παρέιντ, η αριστερά που της λείπει ο ανδρισμός".

Ο κ. Τατσόπουλος, ζήτησε από τους βουλευτές να μην ψηφίσουν υπερ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας εξηγώντας ότι πρόκειται για "ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου". Επιπρόσθετα, θύμισε ότι ένας άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης είχε απαγγείλει απόσπασμα από τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" το οποίο όπως είπε "ήταν το αγαπημένο ανάγνωσμα του Χίτλερ και αυτό που χρησιμοποιήθηκε για τις διώξεις των Εβραίων".

Ο κ. Παππάς πάντως επιβεβαίωσε την υπογραφή του σε κείμενο περιοδικού του κόμματος όπου εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ και υπόσχεται ότι "εμείς οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές θα σταθούμε προσοχή στο όραμά του".