Αυξημένη τεστοστερόνη στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ…

Διεκόπη η κατάθεση του Ε. Βενιζέλου στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ. Αποχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ τα νεύρα είναι τεντωμένα.

"Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βγαίνοντας από την αίθουσα της προανακριτικής επιτροπής, αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και μάλιστα πρόσθεσε: "Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ενδοκρινολογία προηγείται της ψυχιατρικής ή το αντίθετο". Μετά τον κ. Βενιζέλο, από την αίθουσα βγήκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είπε: "Κοιτάξτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα... Μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει...".

Η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ διακόπηκε για λίγα λεπτά, λόγω ενός φραστικού επεισοδίου μεταξύ των κυρίων Κασιδιάρη και Γεωργιάδη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε ερωτησεις στιν εξεταζόμενο Ευάγγελο Βενιζέλο, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να απευθύνθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη, σχολιάζοντας τις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

Το προεδρείο διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά για να αποκλιμακωθεί η ένταση. Η κατάθεση του κ. Βενιζέλου συνεχίζεται.