Παρέμβαση εισαγγελέα για τον “δαρμένο” Σαμαρά ζητάει ο Γεωργιάδης

Την παρέμβαση του εισαγγελέα για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Unfollow που εμφανίζει δαρμένο τον Αντώνη Σαμαρά ζητάει ο Α. Γεωργιάδης.

Μιλώντας στη ΝΕΤ ο βουλευτής ανέφερε: " Εδώ είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας. Τον έχουν βάλει πυροβολημένο στο κεφάλι. Το μάτι του, το χειρουργημένο, εδώ, του το έχουν βγάλει, τα γυαλιά σπασμένα, και δαρμένος. Αυτός, κυρίες και κύριοι, καλά αναρωτιέμαι, εισαγγελέας δεν υπάρχει; Πραγματικά το λέω... Εάν δεν πάει για αυτό εισαγγελέας, όπου παρουσιάζεται ο Πρωθυπουργός της χώρας πυροβολημένος στο κεφάλι σαν να λένε στον τρομοκράτη, πήγαινε σκότωσε τον Σαμαρά. Και πάει και του βγάζει το μάτι του, εδώ το χειρουργημένο...Αυτοί οι αισχροί άνθρωποι που δεν σέβονται ούτε την υγεία ενός ανθρώπου. Και πάνε και το κάνουν αυτό οι της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί οι δημοσιογράφοι και καλά εν είδει αντιπολιτευτικής. Ωραία. Καταδικάστε το. Αν μπορείτε. Αν μπορείτε, αφού δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ, εάν δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ,  καταδικάστε το...  "

Απάντηση μέσω fecebook δίνει το "Unfοllow" στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού που απεικονίζει το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, με μώλωπες και τίτλο "Photoshop στον πρωθυπουργό. Η πολιτική πρέπει να είναι αναγνωρίσιμη".

"Ευχαριστούμε τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη που είπε σωστά το όνομα του UNFOLLOW και μας διαφήμισε. Τον ενημερώνουμε όμως ότι ο κ. Κώστας Βαξεβάνης δεν ανήκει στο περιοδικό. Επίσης ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, ζητάει επέμβαση εισαγγελέα για να μην αναρτούν ιστοσελίδες το εξώφυλλο του UNFOLLOW και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τον αγνόησε και σήμερα το πρωί ανήρτησε το εξώφυλλό μας στην τηλεόραση... Επιτέλους, εμείς θα σας μάθουμε τη δουλειά σας εκεί στην "ομάδα αλήθειας".