Σκουρλέτης: Η σημερινή ΝΔ διαφέρει από αυτή του Κ. Καραμανλή

"Η ταυτότητα, το προφίλ της σημερινής ΝΔ υπό τον κύριο Σαμαρά διαφέρει πολύ από αυτό που μας είχε δείξει η ΝΔ μετά το '74, δηλαδή την μεταπολιτευτική Καραμανλική ταυτότητα της ΝΔ", τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον realfm . 

Αναφερόμενος στην απόφαση του κ. Τσίπρα να μιλήσει σε εκδήλωση του Ιδρύματος "Κωνσταντίνος Καραμανλής", για τον ιδρυτή της ΝΔ, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι "η συμμετοχή σε μια εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή, όταν μάλιστα πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος εκ των πραγμάτων επί πολλά χρόνια διατέλεσε πρωθυπουργός, με την πρώτη του φάση μέχρι το '63, όπου κανείς έχει πολλά πράγματα να επισημάνει, αλλά και με τη δεύτερη θητεία του μετά το '74, όπου έχει συνδέσει το όνομά του με ένα διαφορετικό πολιτικό κλίμα. Θα έλεγε κανείς ότι μετά το '74 η ίδια η λειτουργία της δημοκρατίας στην Ελλάδα είναι από τις καλύτερες, χαρακτηρίζεται σαν μια πιο ομαλή λειτουργία του ίδιου του πολιτεύματος".

"Αυτά κανείς, νομίζω, οφείλει να τα αποτιμήσει και άρα με αυτή την έννοια, με αυτές τις επισημάνσεις θα πάει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση", συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.