“Μην εκπλαγείτε αν η ΝΔ νομοθετήσει μαζί με τη Χρυσή Αυγή”

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

Η κυβέρνηση επιλέγει να κάνει το άσπρο μαύρο, προσπαθώντας να βάψει με διαφορετικά χρώματα την πραγματικότητα και την πολιτική των αντιπάλων της και προσπαθώντας μάταια να αλλάξει την ατζέντα”, σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης, που τόνισε: “Όσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση να αλλάξει την ατζέντα, μετατοπίζοντας το πεδίο στο “νόμος και τάξη”, θα ξεπηδούν από παντού και θα κυριαρχούν τα καυτά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Αυτά θα κρίνουν την αντοχή της κυβέρνησης, που δεν θα είναι μεγάλη”.

Αναφερόμενος στον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, σημείωσε: “Οι κινήσεις του κ. Βρούτση, μολονότι ο ίδιος προέρχεται από το συνδικαλιστικό χώρο (ήταν στέλεχος της ΔΑΚΕ, στο χώρο των εφοριακών) είναι ό,τι πιο αντεργατικό, αναξιόπιστο και φιλο-εργοδοτικό έχει να παρουσιάσει το υπουργείο Εργασίας από το ’74 μέχρι σήμερα”.

Κατηγόρησε ακόμα την κυβέρνηση ότι “το παίζει σε σύστημα διπλής παραλλαγής”, υπογραμμίζοντας ότι “όχι μόνο στο θέμα των απεργιών αλλά και στο θέμα της ιθαγένειας, μπορεί να νομοθετήσει ακόμη και παρά τις αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, όταν αυτές είναι πραγματικές και όχι πλατωνικές”.

“Μην εκπλαγείτε αν δείτε αυτή τη Βουλή, με αρχιστράτηγο το Σαμαρά και κορμό τη ΝΔ, να νομοθετεί στην ιθαγένεια ή στις απεργίες, με τη συνδρομή της Χρυσής Αυγής”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.