Ο “Big Brother” της Συγγρού ανίχνευσε το βίντεο Διαμαντόπουλου

Τα ειδικά μηχανήματα που έχει προμηθευτεί η Συγγρού για να εντοπίζει τους "παραστρατούντες" βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανίχνευσαν τη δήλωση του βουλευτή Β. Διαμαντόπουλου για τη συρραφή της οποίας έχει προκληθεί σάλος.

Όπως γράφουν "Τα Νέα" η συρραφή της δήλωσης έγινε από το τμήμα οπτικοακουστικών μέσων της ΝΔ στη Συγγρού. Εκεί έχει εγκατασταθεί ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και υπερσύγχρονο σύστημα που παρακολουθεί ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές σε όλη τη χώρα και αρχειοθετεί πρόσωπα και αναφορές, ενώ παρακολουθεί και όλα τα βιντεάκια που ανεβαίνουν στο youtube και αφορούν σε πολιτικές δηλώσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στη στήλη "Στίγμα" το σύστημα εντόπισε την ομιλία Διαμαντόπουλου και τις αναφορές περί τρομοκρατίας καθώς είναι προγραμματισμένο να "χτυπάει" κάθε φορά που ακούγονται συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά με τις οποίες έχει τροφοδοτηθεί ανά πρόσωπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα στη συνέχεια ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης, "χτενίστηκε" ολόκληρη η ομιλία, εντοπίστηκε το απόσπασμα για το Mall, απομονώθηκε και αυτό ήταν...