Κεδίκογλου: Άλλα λέει ο Τσίπρας στο εξωτερικό, άλλα στο εσωτερικό

Για διπροσωπία κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο ινστιτούτο Brookings της Ουάσινγκτον, σχολιάζοντας ότι άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα λένε οι βουλευτές του στο εσωτερικό της χώρας. “Μπορεί ο Ελληνικός λαός να τους έχει ήδη καταλάβει, τώρα σίγουρα τους κατάλαβαν και οι ξένοι”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, ο κ. Κεδίκογλου σχολιάζει:

“Με απορία ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί τον κ. Τσίπρα να λέει άλλα στο εξωτερικό και τους βουλευτές του να λένε τα ακριβώς αντίθετα στο εσωτερικό.
Σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις Η.Π.Α. δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σκίσει τις δανειακές συμβάσεις. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι βουλευτές του διατείνονται ότι θα τις καταργήσουν με έναν και μόνο νόμο.
Όταν αποφασίσουν τι πραγματικά θέλουν να κάνουν, ας ενημερώσουν και τις συνιστώσες τους. Γιατί μπορεί ο Ελληνικός λαός να τους έχει ήδη καταλάβει, τώρα σίγουρα τους κατάλαβαν και οι ξένοι”.

Απαντώντας στη δήλωση του κ. Κεδίκογλου, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

“Η δήλωση του πλαστογράφου και πάντα αναξιόπιστου κυβερνητικού εκπροσώπου είναι ανάξια κάθε σοβαρού σχολιασμού εκ μέρους μας. Με αγωνία περιμένουμε να δούμε σε τι σημείο γελοιότητας θα φτάσει”.