“Δε με νοιάζει τι λέτε για λάδι, ουίσκι ή για μπαρμπούτι”

Έντονη κόντρα σημειώθηκε στην Επιτροπή Δημόσιας Τάξης της Βουλής, στον απόηχο της διαμάχης του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Ψυχάρη, και τον Στάθη Παναγούλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Ανδρέας Ψυχάρης προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Νίκο Δένδια, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του λέει ειρωνικά: “Τι μιλάς εσύ που σου έβαλε λαδάκι ο Σταματόπουλος;”, αναφερόμενος στη βάπτιση του κ. Ψυχάρη από τον υπουργό της χούντας, Βύρωνα Σταματόπουλο.

Ο κ. Ψυχάρης απάντησε ότι “δε με νοιάζει τι λέτε για λάδι, για ουίσκι ή για μπαρμπούτι. Γεννήθηκα στις 22-8-1967. Το 1974 ήμουν 7 ετών”, και κατηγόρησε τον κ. Παναγούλη ότι προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, χαρακτηρίζοντας “απρεπή” τη σύνδεση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τη δικτατορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη συνεδρίαση της επιτροπής αποχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, που εκπροσωπούσε τη Χρυσή Αυγή, καταγγέλλοντας ότι η συζήτηση είχε ξεφύγει από το θέμα της ημερησίας διάταξης.