Παπαδημούλης: Στη Βουλή κέρδισε η συγκάλυψη

"Η αυλαία για τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής και την παραπομπή ή όχι πολιτικών προσώπων έπεσε χθες το βράδυ στη Βουλή. Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ψηφίσαν υπέρ της παραπομπής του κ. Παπακωνσταντίνου, αφήνοντας απ' έξω τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο" ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, επισημαίνοντας ότι "μπορεί στην κυβέρνηση να πανηγυρίζουν, αλλά δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη ότι με τη χθεσινή τους απόφαση έβαλαν ταφόπλακα στο μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα".

Όπως δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στη ΝΕΤ "στη Βουλή κέρδισε η κυβερνητική πλειοψηφία και η συγκάλυψη αλλά στην κοινωνία αυτοί είναι οι χαμένοι".

Παράλληλα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι "ήταν αναμενόμενο να κερδίσει η κυβερνητική πλειοψηφία σε μια γραμμή συγκάλυψης", τονίζοντας ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης "είχαν πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να οδηγηθεί η διαδικασία εκεί που επιθυμούσαν, δηλαδή στη νόθευση της ψήφου".