Την πρόταση για παραπομπή Παπανδρέου στηρίζει ο Νικολόπουλος

Την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για  σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα βάζει στο κάδρο τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Λουκά Παπαδήμο, στηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή και τον ενημέρωσε για την πρόταση.

"Στα πλαίσια της κατάθεσης της πρότασης για την προανακριτική επιτροπή για την παραπομπή σε δίκη του πρώην πρωθυπουργού Γεώργιου Παπανδρέου, του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, καθώς και των πρώην υπουργών Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και Γεώργιου Παπακωνσταντίνου, κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος και κατά το άρθρο 153 του κανονισμού της Βουλής, συναντηθήκαμε με τον επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκο Νικολόπουλο. Η ίδια πρόταση θα κοινοποιηθεί σε όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές, ήδη έχω συνομιλήσει με τους περισσότερους εξ αυτών, καθώς επίσης και στους προέδρους των κομμάτων και θα ζητηθεί η συνυπογραφή της προτάσεώς μας", ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι στηρίζει την πρωτοβουλία.

Σημειώνεται ότι για να περάσει η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για προανακριτική επιτροπή πρέπει να συγκεντρωθούν 30 υπογραφές, με το κόμμα του Π. Καμμένου να έχει μέχρι στιγμής 18+1.