ΠΑΣΟΚ: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποδείξεις,να σιωπήσει

Στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αναφέρεται σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση “με ικανοποίηση βλέπουμε ότι τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, διάφορα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν επιτέλους με τις μεγάλες κινήσεις κατά της φοροδιαφυγής στις οποίες αναφέρεται συνεχώς τα δύο τελευταία χρόνια ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, υπενθυμίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η διερεύνηση αυτών έγινε δυνατή και αποδίδει καρπούς χάρη στην καθολική και αποτελεσματική άρση του τραπεζικού απορρήτου που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Βενιζέλου”.

Στην ανακοίνωση γίνεται ένας απολογισμός για τη θητεία του κ. Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών.

Ενώ σε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα η Ιπποκράτους επιτίθεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξακολουθούν, ενάντια σε κάθε λογική, να επαναλαμβάνουν και να εντείνουν τις χυδαίες επιθέσεις τους με βάση το ανεκδιήγητο επιχείρημα ότι ο κ. Βενιζέλος κράτησε τη λίστα στο συρτάρι/σεντούκι/μαξιλάρι του” αναφέρει η ανακοίνωση της Ιπποκράτους. Γίνεται επίσης αναφορά στη δημοσιοποίηση της λίστας από το περιοδικό του Γ. Βαξεβάνη.

“Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια ένδειξη; Όχι. Ας σιωπήσει, λοιπόν, και ας ζητήσει συγγνώμη. Και η πολιτική αθλιότητα έχει όριο” καταλήγει η ανακοίνωση της Ιπποκράτους.