Κουρουμπλής: Ο λαός ξέρει ποιοι είναι χυδαίοι και ξεφτιλισμένοι

"Πού πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το Μαρίκειο;", ρωτά την Ντόρα Μπακογιάννη ο υπουργός Ναυτιλίας

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη αναφορικά με το Μαρίκειο Ίδρυμα.

«Θα περίμενα από την κα Μπακογιάννη επιτέλους, να απαντήσει για την ταμπακιέρα», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε: «Επειδή η βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε σήμερα ότι το Μαρίκειο ήταν κρατικό ίδρυμα, μήπως δεν θυμάται καλά τι ήταν; Είτε έτσι όμως, είτε αλλιώς, υποχρεούνται να απαντήσουν στο απλό αλλά μέγα ερώτημα: Πού πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το Μαρίκειο;».

Ο υπουργός αναφέρει εξάλλου ότι «η κα Μπακογιάννη σήμερα έχασε την ψυχραιμία της και απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου με οξείς χαρακτηρισμούς» και πως «ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν μας, ποιοι είναι οι "χυδαίοι" και οι "ξεφτιλισμένοι"».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Μπακογιάννη σε αναρτήσεις της το πρωί στο Twitter, είχε αναφέρει πως «η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε τη μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του. Μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της».

Η κ. Μπακογιάννη είχε επίσης αναφέρει πως η μητέρα της «προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά».