Ντόρα Μπακογιάννη: Ο ξεφτιλισμένος κ. Κουρουμπλής βρίζει τη μάνα μου

"Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δε το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ"

Οργισμένη επίθεση εξαπολύει η Ντόρα Μπακογιάννη κατά του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, σχετικά με τις αναφορές του στη μητέρα της και το σωματείο «Αλληλεγγύη».

«Μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της» αναφέρει η κα Μπακογιάννη κατηγορώντας τον πρώην υπουργό Υγείας πως μέσα στον πανικό του για την Εξεταστική που έρχεται ρίχνει λάσπη χωρίς όριο.

Η κα Μπακογιάννη υπενθυμίζει πως η Μαρίκα Μητσοτάκη είχε προσπαθήσει να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά και τότε «όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ έπεσε επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια».

«Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δε το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτάται η κα Μπακογιάννη.

Απάντηση στον κ. Κουρουμπλή είχε δώσει χθες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για «χυδαία υπονοούμενα». «Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.