Θεοδωράκης: Ο… περίπατος του Καλογρίτσα είναι τελικά γολγοθάς

"Αυτό που γίνεται τώρα είναι νέα διαπλοκή του χειρότερου είδους και η Ευρώπη θα αντιδράσει", εκτιμά ο επικεφαλής του Ποταμιού

“Σοβιετικής έμπνευσης απόφαση” που “ουδείς Ευρωπαίος μπορεί να κατανοήσει και να ανεχθεί” χαρακτήρισε τον περιορισμό των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας σε τέσσερις ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύθηκε τον Χρήστο Καλογρίτσα αποσκοπώντας στο να δημιουργήσει ένα αμιγώς κομματικό κανάλι, ένα “ΣΥΡΙΖΑ TV”, όπως είπε χαρακτηριστικά. “Βρέθηκε ένας εργολάβος που χρωστούσε πολλά στο ΣΥΡΙΖΑ και τον έβαλαν μπροστάρη στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν το δικό τους κανάλι. Τον διαβεβαιώσαν ότι θα είναι περίπατος άλλα είναι τελικά γολγοθάς γιατί τώρα βγήκαν όλα στη φόρα”, σημείωσε.

Σχολίασε μάλιστα πως διαχρονικά οι κυβερνήσεις προσπαθούσαν να ελέγξουν την τηλεόραση, “αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι νέα διαπλοκή του χειρότερου είδους και η Ευρώπη θα αντιδράσει”, ενώ επεσήμανε πως “η ελληνική κοινωνία χρηματοδοτεί τρία κρατικά κανάλια και ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι μπορούν να υπάρχουν μόνο άλλα τέσσερα ιδιωτικά. Ενώ και στην Κύπρο των 800 χιλιάδων έχουν επτά κανάλια παγκυπριακής εμβέλειας”.

“Δεν υπάρχει καμία αυταπάτη, μονό απάτη. Ο κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος μαθητής της σχολής των δημαγωγών και των λαϊκιστών”, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο επικεφαλής του Ποταμιού, τονίζοντας πως “αντί να φύγουμε από τα θαλασσοδάνεια και την ανομία, έχουμε ξανά δάνεια με τη βούλα του κόμματος και ξανά διαπλοκή”.