“Η αύξηση στο ρεύμα θα οδηγήσει σε νεκρούς το χειμώνα”

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, ότι η επιλογή των αυξήσεων στο ρεύμα θα οδηγήσει σε νεκρούς από το κρύο.

Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στο Mega επεσήμανε ότι: ¨Η αύξηση του ρεύματος είναι μια επιλογή που οδηγεί τελικά στο να έχουμε νεκρούς από κρύο αυτό το χειμώνα. Με δεδομένο ότι με το ρεύμα εισπράττεται τελικά και το χαράτσι, με δεδομένο ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, η επιλογή αυτή είναι επιλογή αυτό το χειμώνα να έχουμε νεκρούς από το κρύο. Είναι συνειδητή επιλογή. Ή να καούν από ξυλόσομπες ή να καταστραφούν τα δάση. Αυτά θα είναι τα αποτελέσματα μιας τέτοιας επιλογής. Και γνώση έχουν και λόγο έχουν. Τα πράγματα είναι γνωστά καθώς και οι επιπτώσεις. Αντικειμενικά η απόφαση αυτή οδηγεί σε νεκρούς. Μην κοροϊδευόμαστε. Το ρεύμα είναι πάρα πολύ ακριβό, δεν είναι φτηνό".

"Δεν μπορεί αυτός ο τραμπουκισμός να συνεχίζεται" τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Μωραΐτης και επεσήμανε ότι είναι αδιανόητο να μιλάει για επιλογή που οδηγεί σε νεκρούς.