Δε στηρίζει ούτε Βαγγέλη ούτε Κυριάκο ο Τζιτζικώστας

Απέφυγε να στηρίξει ανοιχτά, οποιονδήποτε από τους δύο ανθυποψηφίους για τη διεκδίκηση της προεδρίας στη Νέα Δημοκρατία, ο Απόστολος Τζιτζικώστας με δήλωσή του. Στην πραγματικότητα ο κύριος Τζιτζικώστας έπραξε το αναμενόμενο, καθώς είχαν ήδη διαρρεύσει οι προθέσεις του. 

Όπως ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στο α’ γύρο των προεδρικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία. Τους καλώ και τώρα να συμμετάσχουν στις εκλογές του β’ γύρου την επόμενη Κυριακή.

Για μια Νέα Δημοκρατία ανανεωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή στο διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της. Μακριά από συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Δύναμη της παράταξης είναι ο κόσμος της και ότι οι Νεοδημοκράτες δεν χρειάζονται γραμμές, υποδείξεις και καθοδήγηση. Θα αποφασίσουν με βάση τη συνείδησή τους και μόνο. Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξης, δεν χειραγωγείται.

Θα συνεχίσω να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις, όποια και αν είναι η επιλογή της βάσης. Για να καταφέρουμε να ξαναφτιάξουμε μία μεγάλη, σύγχρονη και ανοιχτή κεντροδεξιά παράταξη που συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία»