Καραγκούνης: Μαύρη προπαγάνδα από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου

Για "λίστα Τσίπρα" και "άθλιες μεθόδους μαύρης προπαγάνδας" έκανε λόγο σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

"Ο κ. Τσίπρας αντί να απολογείται για τα έργα και τις ημέρες του ιδίου και των στενών συνεργατών του επιχειρεί να ρίξει λάσπη στη ΝΔ. Όλοι αυτοί καθημερινά συμπληρώνουν μια νέα λίστα. Τη 'λίστα Τσίπρα'", σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για απελπισία και πανικό.

"Τα υπόγεια της Κουμουνδούρου υιοθετούν άθλιες μεθόδους μαύρης προπαγάνδας. Αν αυτό είναι το δήθεν νέο που προσπαθούν να πλασάρουν, τότε κρίμα για την κατάντια τους. Ευτυχώς για την Ελλάδα ο λαός τους έχει ξεπεράσει", πρόσθεσε ο κ. Καραγκούνης.

 

"Η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να ταυτιστεί με τα συγκροτήματα παραδημοσιογραφίας και τον κίτρινο Τύπο. Ενώνουν τις δυνάμεις τους διότι καταλαβαίνουν ότι η εποχή της διαπλοκής και του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος που εκφράζουν, τελειώνουν οριστικά την ερχόμενη Κυριακή", σχολίασε με δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στις καταγγελίες του Κ. Καραγκούνη.

"Πληροφορούμε τον κ. Καραγκούνη τέλος, ότι το κτίριο του Σύριζα διαθέτει επτά ορόφους, όλους πάνω από το έδαφος. Σε κοινή θέα. Το ίδιο ελπίζουμε και για το χώρο από όπου εκπορεύονται οι ανακοινώσεις του", πρόσθεσε.