Κουίκ: Ο Μεϊμαράκης έδειξε τον εκνευρισμό του ηττημένου

“Όταν κάποιος αντί για το περιεχόμενο των λεγομένων του ασχολείται με το ύψος του σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο, τότε πέφτει στο απόλυτο βάθος της φαιδρότητας (…) Όλα τα έχω δει στη ζωή μου σε αυτά τα 45 χρόνια της τηλεοπτικής μου καριέρας... Αλλά αυτά που άκουσα χθες βράδυ από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ομολογώ ότι δεν μπορούσα ούτε στην πιο προωθημένη φαντασία μου να τα σκεφτώ”, δήλωσε ο επικεφαλής Επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σήμερα στο Βήμα FM, στο Πρακτορείο FM 104,9 και στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Κουίκ αναρωτήθηκε γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ “δεν έχει αναλογιστεί πόσο κακό του κάνει το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι όμηρος του συνόλου του σαμαροσυστήματος, από τα επικοινωνιακά μέχρι τα πολιτικά;”.

Όσον αφορά στην εκτίμησή του για τον κερδισμένο και χαμένο της χθεσινής τηλεμαχίας, είπε ότι “από τη μια είχαμε έναν πολιτικό που ταυτοποιούσε το παλιό, πολυχρησιμοποιημένο πολιτικό σύστημα, με όλες τις “αμαρτίες” που κουβαλάει, και από την άλλη έναν φρέσκο σαραντάρη, τον εκπρόσωπο της νέας γενιάς, που απέδειξε ότι έχει κουράγια και αντοχές επιλέγοντας να ακρωτηριάσει το κόμμα του, προκειμένου να κρατήσει ζωντανή και όρθια την πατρίδα μας και αποφασισμένος ο ίδιος να διαχειριστεί την τριετή συμφωνία εξόδου από την κρίση, που θα μας βγάλει οριστικά από τα μνημόνια”.

“Ο Αλέξης Τσίπρας έπεισε με την ειλικρίνεια και την ηρεμία του, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδειξε τον εκνευρισμό του ηττημένου”, κατέληξε ο κ. Κουίκ.