“Η ΝΔ είναι μεταρρυθμιστική δύναμη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι”

"Οι μεταρρυθμίσεις είναι εκείνες οι οποίες θα εξασφαλίσουν μια νέα προοπτική. Εμείς είμαστε μια μεταρρυθμιστική δύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι", τόνισε από τα Ιωάννινα ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη μαζί με τον Σταύρο Καλαφάτη στην περιοχή, στο πλαίσιο των προεκλογικών δράσεων του κόμματος τους.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ, ο κ. Κουμουτσάκος είπε πως "μετά από 7 και πλέον μήνες μεγάλης πολιτικής αστάθειας και καταστροφής κάθε οικονομικής δραστηριότητας της χώρας, που οδήγησε μέσα από λανθασμένες αποφάσεις στο κλείσιμο των τραπεζών, στον έλεγχο της διακίνησης κεφαλαίων και τελικά, σε ένα πολύ σκληρό περιεχόμενο της συμφωνίας που υπέγραψαν οι κκ Τσίπρας και Καμένος, τρία είναι τα διακυβεύματα των εκλογών:

- Σταθερή κυβέρνηση μακράς πνοής, πολιτική σταθερότητα,

- Πολιτικές συνεργασίες, κυβέρνηση εθνικής ενότητας και σοβαρότητας

- Εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, για αν αρχίσει να κινείται η οικονομία και να θεραπεύονται αδικίες των περασμένων ετών".

Αναφερόμενος δε στο θέμα των συνεργασιών, άσκησε οξεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως "το κυνήγι της αυτοδυναμίας είναι ουσιαστικά συνταγή ακυβερνησίας. Πρέπει να μάθεις να συνεργάζεσαι για να μπορέσεις να δημιουργήσεις στις σημερινές συνθήκες προοπτική πολιτικής σταθερότητας".