Τι θα κάνει ο Καμμένος με το Χαϊκάλη;

Στάση αναμονής τηρούν στους Ανεξάρτητους Έλληνες για την υπόθεση Χαϊκάλη με την κυπριακή εταιρία, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε το απόγευμα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης.

Από το περιβάλλον του κ. Καμμένου εκφράζεται ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο κ. Χαϊκάλης ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση για εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε μετά τη σχετική ερώτηση βουλευτών της ΝΔ υπό τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για το κατά πόσο το όνομα του κ. Χαϊκάλη θα βρίσκεται στις λίστες των ΑΝΕΛ, καθώς η ηγεσία του κόμματος περιμένει να δει τυχόν νέα στοιχεία που μπορεί να προκύψουν. Εφόσον δεν υπάρξουν τέτοια, από το περιβάλλον του Πάνου Καμμένου σημειώνεται ότι θα βρίσκεται κανονικά στις εκλογές.

 

Οι... εξηγήσεις Χαϊκάλη

«Δεν είχα συμμετοχή, είχα μία συνεργασία ως μέλος εκπροσώπησης. Από το 2011 δεν είχα καμία σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία, δεν ήμουν μέτοχος.  Όλα τα έσοδα που είχα έχουν φορολογηθεί και διαθέτω όλα τα παραστατικά. Εφόσον μου ζητηθεί από την Βουλή θα καταθέσω όλα τα στοιχεία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου ο Παύλος Χαϊκάλης για το θέμα της off shore εταιρείας.

«Μέσω λάσπης στο πρόσωπό μου θέλουν να χτυπήσουν τους ΑΝΕΛ και την απελθούσα κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Χαϊκάλης.

Υπενθυμίζεται ότι με τον Π. Χαϊκάλη, επικοινώνησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π.Καμμένος, καλώντας τον να δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου και να αποδείξει δημόσια, με έγγραφα στοιχεία, τους ισχυρισμούς του σχετικά με την off shore εταιρεία. Αλλιώς, δεν μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με το κόμμα του.