Γεροβασίλη: Αναπόφευκτη ίσως η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ

Το ενδεχόμενο να είναι αναπόφευκτο το διαζύγιο στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ άφησε σήμερα ανοιχτό η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

"Υπάρχουν δύο α διαφορετικές πολιτικές τάσεις  μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες όμως δεν είναι καινούργιο, ήταν από πάντα. Επομένως, μέσα από συλλογικές διαδικασίες όπως προβλέπεται και όπως αρμόζει και στον ΣΥΡΙΖΑ θα εξελιχθεί η διαδικασία προκειμένου να συζητηθούν όλα αυτά τα ζητήματα", σημείωσε η κυρία Γεροβασίλη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 

Παραδέχτηκε ότι είναι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, "αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποφασίσω".

"Το να ακούγονται φωνές με προχειρότητα με ένα σκέτο όχι χωρίς να αντιπροτείνεται μια πρόταση που να είναι εφικτή και υλοποιήσιμη" προφανώς "δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό", συμπλήρωσε, όπως ανεμετέδωσε το Mega.

Για την αποψινή ψηφοφορία η κα Γεροβασίλη δεν απέκλεισε να είναι μεγαλύτερη η στήριξη στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως "τα πράγματα είναι καλύτερα από την προηγούμενη".