Χαϊκάλης: Η χώρα χρειάζεται ηρεμία και σταθερότητα

«Η χώρα χρειάζεται ηρεμία, σταθερότητα και στην οικονομία και στις εργασιακές σχέσεις και παντού, για να μπορέσουμε να απεγκλωβιστούμε από το αδιέξοδο», δήλωσε μετά την ορκωμοσία, ο υφυπουργός για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων, Παύλος Χαΐκάλης. 

Εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην ψηφοφορία της Τετάρτης και είπε, μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα των ΑΝΕΛ είναι συμπαγής «γιατί έχουμε δει πραγματικά την κατάσταση που περνά η χώρα και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε διαφορετικά». 

Ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει, πρόσθεσε ότι έχει σχέση με το αντικείμενο της θέσης που ανέλαβε, υπενθυμίζοντας ότι επί τρία χρόνια ήταν τομεάρχης των ΑΝΕΛ επί αυτών των θεμάτων. 

Νωρίτερα, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του, ο κος Χαικάλης απάντησε και στον καταιγισμό ειρωνικών σχολίων για την υπουργοποίηση του λέγοντας: " Δέχομαι όλες τις κατηγορίες, έχω 35 χρόνια ένσημα, ξέρω από ανεργία, ξέρω από πείνα. Ακόμα και σε αυτούς που γελούν λέω πως και όταν τους έκανα να γελούν μέσα από τη δουλειά μου κάτι έμενε, αυτό θα προσπαθήσω να συνεχίσω να κάνω και τώρα".