Βουλευτές των ΑΝΕΛ παραλίγο να έρθουν στα χέρια στη Βουλή

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου και Μαρίνας Χρυσοβελώνη, με αφορμή την αποδοκιμασία της τελευταίας, με την ιδιότητα της εκπροσώπου του κόμματος, σε ανάρτηση του Δ. Καμμένου στο Facebook, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις από την εβραϊκή κοινότητα της Ελλάδας.

Διαβάστε: Βουλευτής των ΑΝΕΛ έμπλεξε το Άουσβιτς με το... "Μένουμε Ευρώπη"

Μάλιστα, οι δύο βουλευτές παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στα σκαλοπάτια έξω από τη Βουλή, όταν ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε το λόγο από την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε στη συνάδελφό του ο Δ. Καμμένος: “Τι είναι αυτά που γράφεις; Ποια είσαι εσύ και τα γράφεις αυτά; Εκφράζεις το κόμμα; Είχες συνεννοηθεί με τον πρόεδρο πριν βγάλεις την ανακοίνωση; Τι έχεις κάνει εσύ για το κόμμα και για τα μνημόνια; Εχεις βολέψει όλους τους δικούς σου ανθρώπους και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια; Απάντησέ μου!”.

Μάλιστα, ο βουλευτής, εκτός εαυτού, έπιασε από το πέτο του σακακιού της την κ. Χρυσοβελώνη, φωνάζοντας: “Απάντησέ μου! Ποια νομίζεις ότι είσαι;”.

Εκείνη τη στιγμή η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον προειδοποίησε ότι αν δεν την αφήσει, θα φωνάξει τον φρούραρχο και σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο.Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δύο άτομα της φρουράς της Βουλής, με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να αποχωρήσει.

Η κυρία Χρυσοβελώνη, συνομιλώντας με βουλευτές, ανέφερε πως ό,τι έκανε, το έκανε κατ' εντολή του Πάνου Καμμένου, ενώ σχολίασε πως θα ήταν καλύτερο οι όποιες διαφωνίες να επιλύονται στα γραφεία του κόμματος, και όχι στο προαύλιο της Βουλής, μπροστά στον κόσμο και τους βουλευτές.