Καρατόμηση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ ζητά το ΠΑΣΟΚ

Την αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ ζητά το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου, εμπλέκεται στην υπόθεση με τη "λίστα Λαγκάρντ".

Σύμφωνα κύκλους του ΠΑΣΟΚ, η διαρροή θέτει τεράστιο ζήτημα σχετικά με τη λειτουργία των θεσμών, ενώ κατηγορείται το ΣΔΟΕ ότι "αντί να λειτουργεί στο πλαίσιο της αποστολής του, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί κέντρο ανεύθυνων συκοφαντιών".

Ολόκληρο το σχόλιο των κύκλων του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

"Τα σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων "Το Βήμα της Κυριακής" και "Πρώτο Θέμα" και καταρχάς αυτή καθεαυτή η κατάθεση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα -αν πράγματι δόθηκε- θέτουν τεράστιο ζήτημα γύρω από τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου στη χώρα μας.

Αντί να λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της αποστολής του το ΣΔΟΕ, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί παρασκηνιακό κέντρο εκπομπής ανεύθυνων συκοφαντιών που κατασκευάζονται και διακινούνται με εκπληκτική ευκολία, υπονομεύοντας το κράτος δικαίου και δηλητηριάζοντας το κλίμα σε βάρος επιλεγμένων πολιτικών στόχων.

Η άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει".

Παρακαλούμε περιμένετε ...