Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας να συγκρουστεί με τον κακό ΣΥΡΙΖΑ και να προχωρήσει σε συμφωνία

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Γάλλο υπουργό Οικονομίας, Βιομηχανίας και Ψηφιακών Υποθέσεων Εμμανουέλ Μακρόν,πριν από λίγη ώρα στο Παρίσι εξέφρασε την ελπίδα ο Πρωθυπουργός να τολμήσει τις επόμενες ώρες να συγκρουστεί με τον κακό εαυτό του κόμματός του και να προχωρήσει σε συμφωνία. 

«Ελπίζουμε πως τις επόμενες ώρες ο κ. Τσίπρας θα βρει την τόλμη να συγκρουστεί με τον κακό εαυτό του κόμματός του και να προχωρήσει σε μία συμφωνία που θα είναι ωφέλιμη για τον ελληνικό λαό και θα είναι η έναρξη για να υπάρξει επιτέλους μια ανάπτυξη στη χώρα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, επεσήμανε επίσης την ανάγκη να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και κατηγόρησε ακροδεξιούς συμμάχους και αριστερούς ομοϊδεάτες του Αλέξη Τσίπρα, διότι «δημιουργούν συνεχώς καινούργιες ιστορίες, μιλούν για καινούργια προβλήματα τα οποία βέβαια είναι τα παλιά προβλήματα. Είναι η επιστροφή στη θεωρία της ρήξης, η επιστροφή στα κακά σενάρια», όπως είπε.
Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ακόμη οι δυνατότητες της ελληνικής Oικονομίας είναι τεράστιες και αυτή την εκτίμηση είχαν με τον κ. Μακρόν με τον οποίο , όπως είπε, μίλησε για επενδύσεις, για αποκρατικοποιήσεις, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν στο Δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, τις μεταρρυθμίσεις δηλαδή, που είναι απαραίτητες για να πάρει μπροστά η ελληνική Οικονομία.