Α. Τσίπρας: Αυτά δεν είναι λύσεις

"Η λύση που δόθηκε στο Eurogroup δεν περιλαμβάνει ένα βιώσιμο σχέδιο για την Ελλάδα, γι' αυτό και δεν είναι λύση", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας.

"Η διαπραγμάτευση έγινε ανάμεσα στην κ. Μέρκελ και στην κ. Λαγκάρντ και ο συμβιβασμός ήταν ανάμεσα σε αυτούς. Η λύση δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα, εκτίμησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτευσης και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ήταν απούσα από την διαπραγμάτευση", είπε.

Με βάση και τις χθεσινοβραδυνές εξελίξεις, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το κόμμα του αισθάνεται δικαιωμένο για τις προβλέψεις του σχετικά με την αντιμετώπιση της κρίσης, σημειώνοντας ότι "μετά από διαδοχικές αποτυχίες ενός προγράμματος που έχει οδηγήσει την κοινωνία στην καταστροφή και δεν πιάνει κανέναν από τους στόχους που έχει υποσχεθεί, όλοι μας ακούν με μεγαλύτερη προσοχή και εμείς αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί όλες οι προβλέψεις μας δυστυχώς επαληθεύτηκαν".

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είπε άλλα προεκλογικά και ακολούθησε μια στρατηγική υποτέλειας και προσέθεσε ότι "πριν δυο χρόνια μας έλεγαν ότι στόχος της βιωσιμότητας του χρέους είναι το 120% του ΑΕΠ. Τώρα μας λένε ότι μπορεί να είναι 124%. Αύριο μπορούν να μας πουν και 130%. Αυτές δεν είναι λύσεις".

Παρακαλούμε περιμένετε ...