Μετά το Eurogroup η ανακοίνωση του ονόματος του υποψηφίου Προέδρου

Μετά το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το όνομα του υποψηφίου προέδρου της Δημοκρατίας, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 

Σε δήλωση του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "η απόφαση του πρωθυπουργού είναι να ανακοινώσει το όνομα αμέσως μετά την ψηφοφορία του Eurogoroup και η ψηφοφορία την Τετάρτη" και συμπλήρωσε ότι "το μόνο που συζητήσαμε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι να γίνει με ένα τρόπο αντίστοιχο με το θεσμό του Προέδρου". Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι "το πρόσωπο έχει βρεθεί"  

Ο κ. Σακελλαρίδης αναφέρθηκε στις μεγάλες συγκεντρώσεις που έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε λόγο και για τηλεφωνική εποικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. 

"Σήμερα ο λαός έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα από τις πλατείες όλης της χώρας. Με τη λαϊκή εντολή συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση όπως την ξεκινήσαμε. Είμαστε έτοιμοι για μια αμοιβαία επωφελή λύση για Ελλάδα και Ευρώπη", είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...