“Θα έχεις εδώ και τώρα νεκρούς”

“Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς, σου δίνω τον λόγο μου θα έχεις”. Με αυτή τη φράση, ο Ηλίας Κασιδιάρης προειδοποίησε αξιωματικό της Αστυνομίας, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για αποφυγή επεισοδίων, κατά την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής την Κυριακή σε εκδήλωση στη Χερσόνησο της Κρήτης. O βουλευτής απευθυνόμενους μάλιστα στους αστυνομικούς μίλησε με ακατoνόμαστες εκφράσεις.

Ένταση επικράτησε την Κυριακή στην περιοχή της Χερσονήσου, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, στο ξενοδοχείο, όπου μιλησαν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Παππάς με βάση τα όσα αναφέρει και το ρεπορτάζ του cretalive.gr.

Επί ποδός βρέθηκε και η αστυνομία με δύο διμοιρίες που έστησαν οδοφράγματα, αποκλείοντας το ξενοδοχείο σε ακτίνα 150 μέτρων. Ωστόσο στη Χερσόνησο, από νωρίς, βρέθηκαν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση οπαδών της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν μπροστά στα μπλόκα των αστυνομικών, οι οποίοι περνούσαν από εξονυχιστικό έλεγχο όσους ζητούσαν να περάσουν.

Ο Η. Κασιδιάρης ακούγεται σε βίντεο να λέει τους αστυνομικούς: “Θα μηνύσω και τους δύο σας για παράβαση καθήκοντος”, κατηγορώντας τους πως δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί έτσι εκδήλωση.

“Βλέπουμε απέναντί μας παρακρατικούς με κουκούλες, κράνη. Έχουν προκαλέσει φθορές σε καταστήματα και οχήματα. Δεν τους ενοχλεί κανείς, δεν έχει συλληφθεί κανείς και το μόνο που κάνει η αστυνομία είναι να παρεμποδίζει την εκδήλωση ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος”, είπε ο βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και συνέχισε:

“Μιλάμε για παράβαση καθήκοντος και των αστυνομικών αρχών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως. Είναι απαράδεκτο. Μόνο με τη Χρυσή Αυγή συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που επιτρέπεται να γίνονται εις βάρος του αντισυγκεντρώσεις επειδή είμαστε η μοναδική πραγματική ελληνική φωνή που λέει την αλήθεια και θα ξεβρωμίσουμε αυτόν τον τόπο”.

*Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί προϊόν του cretalive.gr και περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...