Κασιδιάρης: Να πάψει να είναι σκληρός γιατί έτσι σκίζονται καλσόν

“Να πάψει να είναι τόσο σκληρός και τόσο επιθετικός γιατί έτσι σκίζονται και ορισμένα καλσόν”, είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και συνεχίζοντας την κλιμάκωση της φραστικής αντιπαράθεσης του ακροδεξιού κόμματος με όσους επικρίνουν τις πρακτικές και τις θέσεις του.

Οι δηλώσεις έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του Ελληνικού Κοιβονουλίου σήμερα το μεσημέρι.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ασκήσει έντονη κριτική στην Χρυσή Αυγή σε άρθρο του στην γερμανική εφημερίδα Neues Deutschland” ότι “Το φάντασμα της Βαϊμάρης προβάλλει στην Ελλάδα. Μελανοχίτωνες και τάγματα εφόδου ήδη σπέρνουν τη βία στους δρόμους της Αθήνας και των χωριών της Ελλάδας”.

Σε συνέντευξή του στην Αυγή της Κυριακής τόνισε ότι “η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα-θρέμμα αυτής της βάναυσης και αντιλαϊκής πολιτικής. Απαντάει στον αυταρχισμό του Μνημονίου και την υπονόμευση της Δημοκρατίας από το πολιτικό κατεστημένο με τη βία και τον αυταρχισμό του φασισμού. Με την απαξίωση του ανθρώπου και την κατάργηση της Δημοκρατίας. Και εδώ πρέπει όλοι να σταθούμε στις μεγάλες ευθύνες μας απέναντι στην Ιστορία και το μέλλον αυτού του τόπου. Οι κορώνες δεν βοηθούν. Η μόνη αποτελεσματική αποτροπή του εκφασισμού της κοινωνίας είναι να σταματήσουμε αμέσως τώρα την οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική καταστροφή που συντελείται με το Μνημόνιο, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια”.

Παρακαλούμε περιμένετε ...