ΠΑΣΟΚ: Αν συμφωνεί με τη Ραχήλ ο ΣΥΡΙΖΑ, να παρέμβει ο Ντράγκι!

Να διευκρινίσει ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμως αν υιοθετεί ή όχι τα όσα δήλωσε η Ραχήλ Μακρή για τύπωση ως και 100 δισ. ευρώ, αν χρειαστεί, ζητά το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως στην περίπτωση που όντως τα υιοθετεί, θα πρέπει να υπάρξει σχετική απάντηση από την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά ακόμα και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, οι Κεντρικές Τράπεζες εκτυπώνουν μόνο όσα χαρτονομίσματα επιτρέπει ή εντέλλει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και τα όσα δηλώνει η Ραχήλ Μακρή “είναι απλώς προτάσεις ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

“Δεν μπορεί να συνεχίζεται η “αβάσταχτη ελαφρότητα” στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν η χώρα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά ανοιχτά θέματα στην ρευστότητα της οικονομίας, με άμεσες κοινωνικές επιπτώσεις.

Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει επίσημα επιτέλους αν υιοθετεί ή απορρίπτει τις δηλώσεις της κυρίας Ρ. Μακρή. Δηλώσεις στις οποίες η ίδια σήμερα επιμένει.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ τις υιοθετεί, τότε χρειάζεται απάντηση από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Αν όχι, ας φροντίσει για τον Πύργο της Βαβέλ των στελεχών του.

Εμείς υπενθυμίζουμε ότι οι Κεντρικές Τράπεζες εκτυπώνουν μόνο όσα χαρτονομίσματα επιτρέπει ή εντέλλει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Τα άλλα που δηλώνει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, είναι απλώς προτάσεις ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ”.