Γιακουμάτος: Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές

Την πεποίθησή του πως αν οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές θα επικρατήσει η ΝΔ, εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο κ. Γιακουμάτος, είπε πως ο λαός θα "τιμωρήσει τον ΣΥΡΙΖΑ", ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθούν τελικά οι δώδεκα βουλευτές που απαιτούνται για την προεδρική εκλογή.

"Είναι αφέλεια να πιστεύουμε πως υπάρχουν κρυμμένοι άσσοι στην πολιτική|, είπε πάντως, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που αποκλείουν το ενδεχόμενο νέας πολιτικής πρότασης από τον κ. Σαμαρά στην παρέμβασή του που αναμένεται πριν την ψηφοφορία.

"Το θέμα είναι η ευθύνη και η υπευθυνότητα των βουλευτών", συμπλήρωσε.

Στρέφοντας τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγόρησε πως από τον Αύγουστο του 2012 έχει κάνει το παν ώστε να "υπονομεύσει τη η χώρα" και "να κάνει ρεσάλτο στην εξουσία", ακόμα κι αν αυτό σημαίνει παραμονή της χώρας στο μνημόνιο.

Τέλος, ο κ. Γιακουμάτος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου για την πρόθεσή του να ιδρύσει κόμμα. "Τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου, αν ήταν φάντασμα θα τρόμαζε κάθε βράδυ τον Γιώργο", σχολίασε δηκτικά, προσθέτοντας πως ο κ. Παπανδρέου "θα πρέπει να ντρέπεται".