Μητρόπουλος: Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Δεν υπάρχει σχέδιο Β, ούτε αισθανθήκαμε την ανάγκη να επεξεργαστούμε σχέδιο Β" επανέλαβε, μιλώντας σήμερα Σάββατο στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος. 

Ο γνωστός εργατολόγος εξέφρασε την άποψη πως "οι τραπεζικές καταθέσεις δεν κινδυνεύουν από την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ". "Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος", είπε. 

Παράλληλα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ "θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της και στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα διαπραγματευτεί με πυγμή και σοβαρότητα με τους εταίρους μας και θα έχει σοβαρό αποτέλεσμα".

Ο κ. Μητρόπουλος επανέλαβε, ότι, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, "δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες με τους δανειστές μας μέχρι να επιτευχθεί το νέο πακέτο", ενώ υπογράμμισε ότι οι δόσεις αναφέρονται στην αποπληρωμή του χρέους και στο εσωτερικό μέτωπο δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ακόμα ότι το κόμμα του θα ακυρώσει αμέσως μνημονιακούς νομούς για τα εργασιακά και άλλα θέματα όπως έχει δεσμευτεί.