Παπούλιας σε Βενιζέλο: Στηριζόμαστε στο Δίκαιο της Θάλασσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια με τον υπουργό Εξωτερικών και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά την οποία ο κ. Βενιζέλος ενημερώνει τον κ. Βενιζέλο για θέματα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής.

Ενδεικτικό του περιεχομένου των όσων συζητούν οι δύο άνδρες είναι και τα όσα ακούστηκαν στο σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες.

"Θα σας ενημερώσω για την επίσκεψη που κάναμε και για την τριμερή συνάντηση στο Κάιρο. Αυτό που έγινε είναι πάρα πολύ σημαντικό και το τοποθετώ στο γενικότερο πλαίσιο της σημαντικής πολιτικής που εφαρμόζουμε", τόνισε αρχικά ο κ. Βενιζέλος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σημειώνει χαρακτηριστικά: "Στηριζόμενοι στο δίκαιο της θάλασσας".

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε επίσης ότι πρόκειται να ενημερώσει τον κ. Παπούλια και για το σχέδιο εξόδου το μνημόνιο και τα νέα δεδομένα στη μεταμνημονιακή εποχή.

"Θα σας ενημερώσω για το σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο και τη μετάβαση στη νέα εποχή. Εμείς υποβληθήκαμε στη μεγάλη πολιτική θυσία, ως πολιτικός χώρος, να υποστούμε ακρωτηριασμό της εκλογικής μας δύναμης χάριν του εθνικού συμφέροντος", είπε ο κ. Βενιζέλος.