Παράθυρο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ αφήνει η Ραχήλ Μακρή

Απαντήσεις για όλα έδωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή μετά και τη διαγραφή της από την ΚΟ ομάδα των ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στο πρωινό του Ant1, η κα Μακρή ανέφερε ότι όταν έλεγε "καλό ταξίδι στο μεγάλο μαντρί" δεν εννοούσε τον ψηφοφόρο, αλλά τις πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες μεταστρέφονται και στρέφονται προς την Νέα Δημοκρατία.

Σχετικά με τη διαγραφή της, επανάλαβε ότι αυτή είναι μία ερώτηση που "θα πρέπει να τεθεί στους συναδέλφους της και όχι στην ίδια".

Επίσης κατηγόρησε τους συναδέλφους της στους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι "βλέπουν τον εαυτό τους σε ένα βασίλειο ζώων" ταυτίζοντας τον εαυτό τους στο... "μαντρί" και παρατήρησε ότι έχουν γίνει "τρομακτικές στροφές στις πολιτικές τους θέσεις".

Σχολίασε το γεγονός ότι για την παραπομπή που οδήγησε στη διαγραφή της, δεν ακολουθήθηκε η απαραίτητη διαδικασία και απάντησε ευθέως στον κ.Καμμένο  ότι "για το πολιτικό μέλλον του καθενός δεν αποφασίζουν οι βουλευτές, αλλά ο ελληνικός λαός".

Σχετικά με τις επόμενες πολιτικές κινήσεις της και τα κομματικά της σχέδια, είπε ότι "παραμένει βουλευτής Κοζάνης και θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο της".

Για τα όσα σενάρια άρχισαν να υφαίνονται αναφορικά με την τυχόν μεταγραφή της στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι πρόκειται για μεθοδεύσεις που έκαναν άλλοι, ονοματίζοντας τον Άδωνη Γεωργιάδη και δείχνοντας βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Ωστόσο άφησε ανοικτό το παράθυρο της συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας ότι είναι κάτι που "θα το δει".

Απέκλεισε ωστόσο μελλοντική συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι "δεν συνεργάζεται με κόμματα που έχουν υπογράψει μνημόνια", ενώ έκανε σαφές  ότι "δε θα ψηφίσει κανέναν για πρόεδρο της Δημοκρατίας".

Ευχήθηκε, τέλος στους συναδέλφους της "καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί" λέγοντας ότι εκείνη θα "συνεχίσει το έργο της".