Γεωργιάδης: Αυτοκτονία η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία

Ως "αυτοκτονία του ελληνικού λαού" χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την άνοδο του ΣΥΡΙΑ στην εξουσία ρίχνοντας λάδι στην φωτιά της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ιδίου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία μόλις μέρα μετά τις προσπάθειες που έκανε να ανασκευάσει, ο κ. Γεωργιάδης ξαναχτύπησε. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήμα FM, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ουδέποτε ανασκεύασε και εξήγησε ότι είπε "ότι αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το έλεγα λιγότερο ωμά". Παραδέχτηκε πάντως ότι "ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν έπρεπε να το έχω πει".

"Δεν ανασκεύασα. Είπα ότι αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το έλεγα λιγότερο ωμά. Έχω τα χρήματά μου στις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες είναι από τις πιο θωρακισμένες ευρωπαϊκές τράπεζες, πρόσφατα ανακεφαλαιοποιημένες και θα περάσουν με επιτυχία τα stress tests και έχουμε ένα από τα πιο υγιή τραπεζικά συστήματα στην Ευρώπη" ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Και συνέχισε: "Ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν έπρεπε να το έχω πει. Αλλά οι λαοί έχουν στη δημοκρατία το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν. Και γι' αυτό μου αρέσει η δημοκρατία. Έχουν λοιπόν και το δικαίωμα να αυτοκτονούν και ο ελληνικός λαός έχει αυτοκτονήσει πολλές φορές στην ιστορία διά των εκλογών, δεν είναι η πρώτη φορά που θα αυτοκτονήσει τώρα, αν πέσει η κυβέρνηση και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Διότι θα μπει η χώρα σε μια παρατεταμένη αστάθεια και από εκεί που φεύγαμε από το Μνημόνιο, θα ξαναγυρίσουμε στο Μνημόνιο".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μάλιστα συνέχισε την επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ "λένε του κόσμου τις παλαβομάρες".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ξεφύγει από τον εαυτό του" τόνισε ο Αδ. Γεωργιάδης και συνέχισε: "Λένε του κόσμου τις παλαβομάρες και θέλουν να γίνουν υπουργοί και πρωθυπουργοί και να έχουν υπευθυνότητα";