Βουλή: Η Χούντα, η ΥΕΝΕΔ, η Πιπιλή και ο Κουράκος

Νέα άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στη Φωτεινή Πιπιλή της ΝΔ και στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννη Κουράκο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Πιπιλή κατήγγειλε ότι ο κ. Κουράκος  πρωτοστάτησε με τον Πάνο Καμμένο στην “ανταρσία” των υπαλλήλων της Βουλής το βράδυ της ψήφισης του Μνημονίου 3 καθώς ο ίδιος είναι διορισμένος υπάλληλος του κοινοβουλίου.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων απαντώντας στις κατηγορίες τόνισε: “Δέχομαιβάναυση επίθεση από όψιμους "σαμαροφύλακες" και τα παπαγαλάκια τους, και χτεσινούς υβριστές του. Δεν απαντώ στη δημοσιογράφο που κόλλησε τα πρώτα ένσημα στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας και ήταν επί σειρά ετών στην κρατική τηλεόραση”.

Στην αντιπαράθεση έδωσε νέα συνέχεια μέσω Twitter η κυρία Πιπιλή, γράφοντας αμέσως μετά την ομιλία του κ. Κουράκου  ότι και ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κόλλαγε ένσημα στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας.

“Κουράκο,υπάλληλε της Βουλής εννοείς πως είχε ενσημα επί Χούντας ο χειροκροτών από κάτω "Ανεξάρτητος Ελληνας" Τέρενς Κουικ.  Κουράκο, υπάλληλε μόνιμε της βουλής, αν ο χειροκροτητής σου που έκραξες σου καταθέσει αγωγή,γνωρίζεις ότι δενν υπάρχει ασυλία;”

Παρακαλούμε περιμένετε ...