ΝΔ: Ξεκίνησε η αμφισβήτηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ

Στη διαπίστωση ότι έχει "ανάψει το πράσινο φως" προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αμφισβήτησης του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει - με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου.

Σύμφωνα με την κ. Ασημακοπούλου το κείμενο το οποίο φέρει 53 υπογραφές στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - και δημοσιεύεται σήμερα από τον Τύπο (;) - αποδεικνύει ότι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος εξελίσσεται (για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης) σε μία αργή και επώδυνη διαδικασία.

Παράλληλα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει αρνητικό φαινόμενο είναι και η (χωρίς καμιά από τις γνωστές λαλίστατες ανακοινώσεις) αναβολή της προγραμματισμένης για το περασμένο Σαββατοκύριακο συνεδρίασης της Κ.Ε. και αντικατάστασή της από μια εξωθεσμική και εν κρυπτώ συνάντηση. Μια συνάντηση που, όπως προκύπτει από σημερινά δημοσιεύματα, πραγματοποιήθηκε εκτός Κουμουνδούρου, σε "στενό οικογενειακό κύκλο", σε "συνθήκες μυστικότητας" και με τη συμμετοχή των συνιστωσών "Αραρέν", "Ανάσα" και "Ρόζα"".

Η κ. Ασημακοπούλου εκτιμά ακόμη ότι το "Κείμενο των 53" είναι μόνο η αρχή, υπογραμμίζοντας ότι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ "ζουν και βασιλεύουν", ενώ καταλήγει τονίζοντας ότι "για κάποιους έχει έλθει η ώρα της αυτοκριτικής, που, ως γνωστόν, ακολουθείται από "πειθαρχικές κυρώσεις"..