Κουβέλης: Έρχονται εκλογές και νέα μέτρα

Για εθνικές εκλογές, οι οποίες θα έρθουν, και θα φέρουν και νέα μέτρα έκανε λόγο ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σε συνάντηση που είχε σε εστιατόριο της Αθήνας με δημοσιογράφους, το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα των υποψηφίων της Δημοκρατικής Αριστεράς σε δήμους και περιφέρειες, ενώ ξεκαθάρισε πως το κόμμα του δεν πρόκειται να επιστρέψει στην κυβέρνηση ούτε με αλλαγή πρωθυπουργού. Τόνισε πως το απασχολεί η εφαρμοζόμενη πολιτική και όχι τα πρόσωπα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προεκλογικό αγώνα των προηγούμενων ημερών και υπογράμμισε πως η ΔΗΜΑΡ έχει δύναμη και αναζητά περισσότερη. Κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν στις αυριανές εκλογές πρόσωπα με προοδευτικό χαρακτήρα. Μίλησε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και έκανε λόγο για καθημερινά αυξανόμενη σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο.

Ο κύριος Κουβέλης εκφράστηκε θετικά για την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωπαϊκή τηλεμαχία, ωστόσο δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως οι αναφορές του είχαν εθνική κατεύθυνση και όχι ευρωπαϊκή.