Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές

Ισοπαλία ανάμεσα σε Χρυσή Αυγή και Ποτάμι στην τρίτη θέση

Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, τόσο στις ευρωεκλογές, όσο και σε ενδεχόμενες εθνικές εκλογές, δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας PULSE για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού ACTION 24.

Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές (με αναγωγή επί των εγκύρων), ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 20,5%, έναντι 19% της Νέας Δημοκρατίας, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι με 10,5%, η Ελιά με 7,5%, το ΚΚΕ με 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι και το ΛΑΟΣ με 1%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 3%, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 12,5%.

Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές (με αναγωγή επί των εγκύρων), ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 22,5%, έναντι 21,5% της ΝΔ, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 11%, το Ποτάμι με 8,5%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ με 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5%, η ΔΗΜΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι και το ΛΑΟΣ με 1%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 2%, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 11%.