Παπαδημούλης: Δεν μπορούν να σκεπάσουν το “Μπαλτάκος-gate”

"Η παραίτηση Μπαλτάκου δεν αρκεί" επανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και τόνισε ότι "όσοι νομίζουν ότι παίζοντας με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, θα σκεπάσουν το "Μπαλτάκος-gate", πλανώνται πλάνην οικτράν".

"Η παραίτηση Μπαλτάκου δεν αρκεί. Και το παραμύθι ότι δήθεν "ο Σαμαράς δεν ήξερε και ο Γ.Γ. της κυβέρνησης είναι ψεύτης και προδότης" δεν πείθει ούτε καν τα μικρά παιδιά. Θέλουμε να ψαχτούν τα πάντα και από τη Βουλή και από τη Δικαιοσύνη", δήλωσε στον Real FM ο κ. Παπαδημούλης.

Σημείωσε δε ότι "η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής δεν αθωώνεται από τις "βρωμιές" παρακρατικού χαρακτήρα που αποκαλύφθηκαν στο βίντεο της "αδελφικής" συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη".

"Γι' αυτό η Δικαιοσύνη πρέπει να προχωρήσει απερίσπαστη στην έρευνα και την εκδίκαση της υπόθεσης και να μη μείνει μόνο στις παράνομες συνθήκες παραγωγής του βίντεο αλλά να λειτουργήσει όπως και με το βίντεο Τομπούλογλου, δηλαδή να εξετάσει και την ουσία. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, η απόδειξη της σύμφυσης κυβέρνησης και Χ.Α στην κορυφή του κράτους να παραμείνει εκκρεμής. Αυτό πάντως που προκύπτει σίγουρα είναι το πειστήριο ότι η Χ.Α είναι ένα συστημικότατο κόμμα, που συναλλάσσεται με τους κορυφαίους της κυβέρνησης και λειτουργεί απέναντί τους ως "σκυλάκι του καναπέ"", πρόσθεσε.