Στο Ποτάμι ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το Eυρωψηφοδελτiο του Σταύρου Θεοδωράκη στο «Ποτάμι».

Μεταξύ άλλων, υποψήφιοι με το κόμμα θα είναι ο Μίλτος Κύρκος, γιος του Λεωνίδα Κύρκου, ο Γιώργος Γραμματικάκης, καθηγητής, η Μαρία Δημητρίου, επιμελήτρια κοινωνικής πρόνοιας, ο Γιωργος Μαυρωτάς, ολυμπιονίκης και πρώην αρχηγός της Εθνικής Πόλο, ο Δημήτρης Κουρέτας αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, στενός συνεργάτης του Στ. Θεοδωράκη, ο Κώστας Αργυρός, δημοσιογράφος, ο Νίκος Ορφανός, ηθοποιός, ο Θανάσης Σκόκος και η καθηγήτρια Βάσω Κιντή.

Οι 22 υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι οι: Κώστας Αργυρός, Περικλής Βαλλιάνος, Ζαχαρούλα Γιαβρούτα - Λούδα, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, Γιώργος Γραμματικάκης, Μαρία Δημητρίου, Παύλος Ελευθεριάδης, 'Αννα Ευφραιμίδου - Παπασταύρου, Σπύρος Καχριμάνης, Βάσω Κιντή, Δημήτρης Κοντοπίδης, Δημήτρης Κουρέτας, Μίλτος Κύρκος, 'Αννα Λυδάκη, Γιώργος Μαυρωτάς, Γιούλη Μενουδάκου, Αναστασία Μήλιου, Νίκος Ορφανός, Θανάσης Σκόκος, Φανή Σπυριδάκη, Χριστίνα Ταχιάου και Σταύρος Τσακυράκης.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, οι υποψήφιοι "είναι άνθρωποι της δράσης και έχουν διακριθεί για το έργο τους, τη γνώση τους και τις ικανότητες τους", οι οποίοι "πιστεύουν σε μια δίκαιη Ευρώπη και έχουν τη δύναμη και τη θέληση να παλέψουν για αλλαγές τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Αθήνα".

Εξάλλου, οι υπόλοιποι 20 υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές θα ανακοινωθούν από "Το Ποτάμι", αφού μελετηθούν οι προτάσεις που κάνουν οι πολίτες μέσω της ιστοσελίδας "topotami.gr".