Ντινόπουλος: Γνήσια εκπρόσωπος της Αριστεράς του Χαβιαριού η Δούρου

Να απαντήσει εδώ και τώρα για το πόσο διήρκεσε η θητεία της στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, με ποια προσόντα μπήκε εκεί και τι ακριβώς υπηρεσίες προσέφερε καλεί τη Ρένα Δούρου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος, αντιδρώντας στην κατάθεση αγωγής σε βάρος του από την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής για προσβολή της προσωπικότητάς της.

Ο κ. Ντινόπουλος χαρακτηρίζει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ “γνήσια εκπρόσωπο της Αριστεράς του Χαβιαριού” και “αποτυχούσα υποψήφια” για την περιφέρεια Αττικής, ενώ σχολιάζει την “αγωνία της Ρένας Δούρου να βρίσκεται στην επικαιρότητα”.

Αναλυτικά, σε δήλωσή του ο κ. Ντινόπουλος αναφέρει:

“Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της Ρένας Δούρου να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Μετά τα τηλεοπτικά μεσημεριανάδικα και τις life style εκπομπές κατέφυγε τώρα και στα… δικαστήρια! Αλλά ποιον κοροϊδεύει άραγε;

Γνωρίζει καλά ότι όταν εκδικαστεί η αγωγή της θα έχει παρέλθει ο χρόνος των αυτοδιοικητικών εκλογών οπότε, με την γνωστή αριστερή κουτοπονηριά της, πιστεύει ότι τα στοιχεία, που θα προσκομισθούν, δεν θα της στερήσουν ψήφους.

Γιατί θα είναι ήδη, ως γνήσια εκπρόσωπος της απεχθούς σε όλη την Ευρώπη, «Αριστεράς του Χαβιαριού», μια αποτυχούσα υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής. Ας απαντήσει όμως τώρα! Πόσο ακριβώς χρόνο υπηρέτησε στο περίφημο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, ποια χρονική περίοδο και με ποια προσόντα, αφού το πτυχίο της δασκάλας δεν ταιριάζει και πολύ με τις αρμοδιότητες της Άμυνας.

Και –κυρίως!- να μας πει, τι ακριβώς υπηρεσίες προσέφερε.

Στις Κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες αυτό κάνουν τα πολιτικά πρόσωπα, που διαθέτουν στοιχειώδη ευθιξία”.