Σκουρλέτης: Είδα Θεοδωράκη και μου θύμισε σούπερ μάρκετ…

Πικρόχολα σχόλια για το "Το Ποτάμι" έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χθεσινή πρώτη συνέντευξη τύπου του Σταύρου Θεοδωράκη.

"Όταν άκουγα και έβλεπα τον Στ. Θεοδωράκη να μιλάει μου ήρθε αυτόματα η εικόνα του καταναλωτή που μπαίνει μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, κινείται στους διαδρόμους και βάζει στο καλάθι του το πιο διαφημισμένο το τελευταίο διάστημα προϊόν. Με αυτή η λογική, όμως, όταν πας να συγκροτήσεις ένα κόμμα, θεωρώ ότι στερείσαι του αναγκαίου πια πολιτικού σαφούς στίγματος. Βρίσκω λίγο ανερμάτιστες τις θέσεις του", επεσήμανε μιλώντας στον Realfm.

Για τη Χρυσή Αυγή σημείωσε ότι το Σύνταγμα δεν προβλέπει να τεθεί εκτός νόμου. "Προτείνουμε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ως Πολιτική Γραμματεία, να υπερψηφίσει της άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να διευκολύνει το έργο της δικαιοσύνης.

Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από την θέση που έχουμε σε ένα θέμα που έχει ανοίξει αυτή τη στιγμή και αφορά την πιθανότητα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Σας υπενθυμίζω ότι το Σύνταγμα δεν προβλέπει μια τέτοια διαδικασία και δεν θεωρώ ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα βοηθούσε στην ουσιαστική πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής και του φαινόμενου του νεοναζισμού", ανέφερε.