Μουρούτης κατά Σακελλαρίδη για… φρασεολογία πεζοδρομίου

“Πόλεμο” κήρυξε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, κατά του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με αφορμή μία ανάρτησή του στο Facebook από τον Οκτώβριο του 2012, παρομοιάζοντάς τον μάλιστα με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

“Δηλαδή είστε σίγουροι, ότι με αυτή την υποψηφιότητα και την φρασεολογία πεζοδρομίου του υπ. Δημάρχου Αθηναίων, δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Για να σας δω τώρα...”, αναφέρει στο Facebook ο κ. Μουρούτης, και παραθέτει την εν λόγω ανάρτηση, στην οποία ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης φέρεται να γράφει: “Η Ελλάδα δεν είναι η “μητέρα της δημοκρατίας”, είναι ο “πατέρας” της. Γιατί της έχει γ...σει τη μάνα”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όπως παρατίθεται:

“Κεδίκογλου και Δένδιας κόβουν και ράβουν. ΕΡΤ, εισαγγελείς, Αστυνομία στον “ανένδοτο” για να περάσουν τα μέτρα. Βγάζουν όλη τη βρώμικη δουλειά για Στουρνάρα και Βρούτση. Η δημοκρατία και η ελευθερία έκφρασης είναι εχθρός τους. Για τις κινητοποιήσεις δεν το συζητώ.. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ντροπή, με την κυριολεκτική σημασία και όχι ως ρητορικό σχήμα.
Η Ελλάδα δεν είναι η “μητέρα της δημοκρατίας”, είναι ο “πατέρας” της. Γιατί της έχει γ...σει τη μάνα”.